Telefoon: +31-(0)79-7170082
Fax: +31-(0)70-7170150

Professionele opslag- en archiefsystemen voor het midden- en grootbedrijf, bespaar vele vierkante meters met onze oplossingen.

stellingen rekkenMagazijn- en archief Stellingen

3G legbordsysteem

Legbordstellingen zijn een prima manier om uw archief of goederen eenvoudig en voordelig op te slaan.

Voor deze eisen is het 3G legbordsysteem uw juiste keus.
Een volledig Nederlands kwaliteitsproduct dat wordt gefabriceerd volgens strenge ISO-9002:200 norm.
De dragers, stijlen, legborden en de vele beschikbare  accessoires zijn gemaakt van thermisch verzinkt hoogwaardig sendzimir staal.

Er zijn vele mogelijkheden en configuraties mogelijk, vele accessoires zijn tevens beschikbaar.

Als u met ons contact opneemt kunnen we u van alle benodigde informatie voorzien, natuurlijk geheel vrijblijvend.

Graag komen we bij u langs om uw behoefte op te nemen en u van een advies te voorzien, maak gebruik van onze 30 jarige ervaring met de inrichting van opslagplaatsen en archieven, dat kost u niets extra en u wordt er altijd wijzer van.   

Wij verzorgen tevens tegen geringe meerkosten de complete opbouw van de rekken, maar vaak doet de klant dit ook zelf, wij leveren dan alles compleet mee aan en zetten de eerste paar rekken met u op om uit te leggen en te laten zien hoe dit juist en veilig dient te gebeuren.

U kunt als u dat wenst hierna één van onze techneuten oproepen die het geheel voor u inspecteert, zo bent u er zeker van dat alles veilig en stevig staat.

 

Waarom 3G

-  Door gebruik van extra sterk materiaal en slim gevormde profielen maken dat het systeem zeer stevig staat en een maximaal draagvermogen heeft per etage van 150 kg.

- De T-vorm van de staanders en de 8 zettingen maken een belasting tot 2000 kg. per staander mogelijk.

- Monteren van de dragers mogelijk om de 25mm voor een grote flexibiliteit in indeling.

- Stellingen zijn compleet zonder schroeven of speciaal gereedschap te monteren, waardoor veranderingen altijd zeer eenvoudig te doen zullen zijn.

- De onverwoestbare kwaliteit zorgt voor een investering die jaren en jaren mee gaat.


Over Bertello Nederland

Al meer als dertig jaar inmiddels levert Bertello Nederland professionele oplossingen op het gebied van archiverings- en opslagsystemen door de gehele Benelux.

Het leveren en onderhouden van o.a. paternosterkasten, rijdend archief en magazijnstellingen zijn onze hoofdtaken.

Ook gebruikt

Vaak ruilen we paternosterkasten in of bieden we gebruikte kasten van klanten aan. Klik op de button voor meer informatie.Support en hulp

Stil staan kan niet in onze branche. De belangen zijn eenvoudigweg vaak te groot en snelle hulp bij calamiteiten is een vereiste.  

Foto highlights