Professionele opslag- en archiefsystemen voor het midden- en grootbedrijf, bespaar vele vierkante meters met onze oplossingen.

Producten van Bertello Nederland

Als u elke vierkante meter van uw archief of opslag nuttig wilt gebruiken, dan bent u bij Bertello Nederland aan het juiste adres.

Vele oplossingen zijn beschikbaar om de maximale meters uit uw ruimte te halen.

In de onderlijn vind u vele soorten en maten voordelige rekken en stellingen, in elke kwaliteit en sterkte die u wenst.

Rijdend archief, een oplossing die gemakkelijk tot 50% ruimtebesparing ofwel opslagcapaciteit biedt tegenover rekken en stellingen. Electrische en handmatige uitvoeringen zijn beschikbaar. Vele indelingen van de kasten zijn mogelijk, door de jarenlange ervaring is vrijwel elk denkbare configuratie al eens uitgevoerd!

Paternosterkasten gebruiken wij om ook tot helemaal boven aan het plafond elke vierkante centimeter toegangelijk te maken voor doeltreffende opslag. Onze standaard catalogusmodellen gaan al tot zes meter de hoogte in!

Verhuizing, advisering en begeleiding bij projecten binnen uw opslag of archief zijn bij ons aan de orde van de dag, neem contact met ons op voor meer geheel vrijblijvende informatie.

 

 

 

 

 

 

 

Kant en klare oplossingen

- Een standaard range archiefoplossingen die in te zetten is in ongeveer 80% van de gevallen, hierdoor wordt de apparatuur voor u veel voordeliger omdat de fabriek deze in serie kan maken.

- Oplossingen precies op maat ingedeeld op de meest economische manier is in overleg leverbaar. Wij zullen met u een traject aangaan waarna wij u een precieze offerte kunnen geven zodat u ook bij een maatontwikkeling altijd precies weet wat de kosten zullen zijn en niet achteraf met meerwerk of nare verrassingen komt te zitten, dat is in ons beider belang.

Wij willen uw gedegen partner zijn in de begeleiding en advisering over uw systeem.

Over Bertello Nederland

Al meer als dertig jaar inmiddels levert Bertello Nederland professionele oplossingen op het gebied van archiverings- en opslagsystemen door de gehele Benelux.

Het leveren en onderhouden van o.a. paternosterkasten, rijdend archief en magazijnstellingen zijn onze hoofdtaken.

Ook gebruikt

Vaak ruilen we paternosterkasten in of bieden we gebruikte kasten van klanten aan. Klik op de button voor meer informatie.Support en hulp

Stil staan kan niet in onze branche. De belangen zijn eenvoudigweg vaak te groot en snelle hulp bij calamiteiten is een vereiste.  

Foto highlights