Professionele opslag- en archiefsystemen voor het midden- en grootbedrijf, bespaar vele vierkante meters met onze oplossingen.

Over Bertello Nederland

Bertello Nederland is al meer als 30 jaar bezig met de verkoop en onderhoud van allerhande archief- en opslagsystemen zoals paternosterkasten, verrijdbaar archief en 3g legbordstellingen.

Hierdoor kunnen wij u gedegen adviseren over uw behoeften op archief- en opslaggebied.

Een zeer scherpe prijsstelling in combinatie met de juiste materialen en de correcte service vervult de behoeftes van veel van onze zakelijke relaties tot grote tevredenheid en zorgt voor een door vele handen gedragen fundament.

Wij willen voor u een betrouwbare partner zijn die een hoog in het vaandel staande service als verzelfsprekend beschouwd.

Vele honderden archieven en magazijnen hebben wij al van binnen uit meegemaakt, de jarenlange ervaring zorgt voor doelgerichte en praktische oplossingen.

Voor verhuizingen van uw archief, opslag of andere zaken die een grote impact op uw archief of opslag hebben en waar u misschien wat ruggespraak of hulp bij wilt, neem contact met ons op, wij zullen u graag helpen waar mogelijk.

Als u verder nog vragen heeft of u komt ergens niet uit, schroom niet en bel ons op of mail ons. Het nummer staat links boven aan deze pagina, of klik op de contact pagina voor meer n.a.w. informatie.

Van horen zeggen

"Ik merk dat de correcte houding en kleding in een gemeentehuis als dit gewaardeerd wordt."

"De monteurs zijn allen VCA gecertificeerd, fijn want bij ons kom je het terrein niet op zonder."

"Inhuizen met een hijskraan was geen probleem, de mannen van Koninklijke Saan hebben alles keurig en professioneel ingehuisd. Bertello heeft daarna alles op dezelfde dag opgebouwd op de plek waar het moest komen."

"Ze hebben ons prima geholpen bij onze verhuizing, ik weet niet hoe we er anders uitgekomen waren, wat een rijen met dozen. Uiteindelijk bleek het niet zo moeilijk, het was gewoon een kwestie van organiseren!"

Over Bertello Nederland

Al meer als dertig jaar inmiddels levert Bertello Nederland professionele oplossingen op het gebied van archiverings- en opslagsystemen door de gehele Benelux.

Het leveren en onderhouden van o.a. paternosterkasten, rijdend archief en magazijnstellingen zijn onze hoofdtaken.

Ook gebruikt

Vaak ruilen we paternosterkasten in of bieden we gebruikte kasten van klanten aan. Klik op de button voor meer informatie.Support en hulp

Stil staan kan niet in onze branche. De belangen zijn eenvoudigweg vaak te groot en snelle hulp bij calamiteiten is een vereiste.  

Foto highlights